Εγκαίνια της έκθεσης ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ '21: ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

Το Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης (Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς) στη Δημητσάνα, εγκαινιάστηκε με επιτυχία η έκθεση «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ '21: Δημητσάνα».

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς κ. Γιώργος Χαντζηνικολάου, η Πρόεδρος της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας της Ελλάδος κ. Φανή Μαλλούχου-Tufano και ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης. Παρέστησαν ο Ε’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κανάκης, η Προϊσταμένη Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Δημητσάνας κ. Δέσποινα Καραφώτη, ο κ. Γιώργος Κορμάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΙΟΠ και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.
Η έκθεση, που εντάσσεται στο επετειακό πρόγραμμα του ΕΙΜ «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ ’21» και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Επετειακών Δράσεων της Τράπεζας Πειραιώς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Gallery

Έκθεση εικόνων

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τρίτη-Κυριακή 8:30-14:30
Δευτέρα κλειστά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ Άνω των 18 ετών: 3€
Φοιτητές και άνω των 65 ετών: 1,50€
Ελεύθερη είσοδος: Κυριακές, 25η Μαρτίου, 18η Μαΐου και 28η Οκτωβρίου
ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
Το Πωλητήριο του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου εξυπηρετεί τους επισκέπτες από Τρίτη έως Κυριακή και ώρες 09:00-14:00.